HTML

Lilypie Kids birthday Ticker
Lilypie First Birthday tickers

mundzug

Napló rólunk, hogy ne kelljen mindent szóban elmondani...

Friss topikok

  • cirip: és milyen szép kis takarója van a legkisebb Bordának :) (2012.01.31. 20:23) Levegőzés
  • szöszmöszke: Köszönjük szépen! Tegnap jöttünk haza, mindketten jól vagyunk. Lassan készülnek majd további Berci... (2012.01.05. 11:38) Berci, 2012.01.01. 11:05
  • WineSongAceHorse: A második képhez tartozó szöveg eredetileg: Bíró sporttárs! Ez legalább másfél méteres les volt, a... (2011.12.12. 20:10) Foci Marciéknál
  • szöszmöszke: Ügyes vagy! Én bár értettem a szavakat, nem tudtam kitalálni segítség nélkül. :) (2011.10.26. 14:12) Bendus és a német
  • tollseprű: Halihó! Szuper helyen laktok! :) Nálatok már karnevál van? :) (2011.02.09. 22:42) Iskolahívogató

Linkblog

GA

Örömteli bontogatás

2008.12.05. 19:42 szöszmöszke

Mikor Lackó hazaért rögtön nekiestünk a csomagnak. Szép, gondosan csomagolt jószág volt, de egy olló segítségével Vackorunk hamar hozzáfért a belső tartalomhoz.

 

 Volt benne mindenknek sok-sok ajándék. A felirat nélküliekről is kitaláltuk, hogy kinek melyiket szánták a gondos kezek. (illetve elosztottuk az ajándékokat, mindenki megelégedésére)

 

 

 

 

 

 

 

  Az anyáéktól kaptunk egy szép, hímzett, karácsonyi terítőt, meg egy simát, kaptunk karácsonyfadíszt, meg hazai diót, mandulát. Az almádi Mikulás elküldte önmaga képét plüssből és csokiból mintázva. Kapott Bendus Playmobilos figurákat, meg Lackó könyvet. Katiék elküldték az októberi ünnepek ajándékait (Laci szülinap, Bendus névnap) és a bulgáriai vásárfiát. Isteni rózsás lókumot, rózsaolajat és valami különleges szószt rejtett a csomag. No meg, egy halom olvasnivaló újságot kaptunk, biztos, hogy kitart januárig. :) A küldött játékok rögtön meg is mozgatták Bendusunk fantáziáját: a királylány kiszabadításáért hatalmas csata kezdődőtt a nappaliban.

 

 

 

 

 

 

 

A hétfejű tündér-ből is mindjárt olvasni kellett és bármilyen meglepő, a címadó mesét megkönnyezte Bendusunk. Hát igen, a marcona harcos egy érzékeny lelket rejteget. (persze ezen meg én hatódtam meg)

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!!!! Igazi szép napot szerzett nekünk a csomag, fantasztikus volt bontogatni, mikor újabb és újabb meglepetések kerültek elő a termetes dobozból. Köszönjük Dudu nagyinak, nagypapinak, Katinak és Robinak!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mundzug.blog.hu/api/trackback/id/tr28806419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cirip 2008.12.05. 21:50:45

Nagyon szívesen :)
süti beállítások módosítása