HTML

Lilypie Kids birthday Ticker
Lilypie First Birthday tickers

mundzug

Napló rólunk, hogy ne kelljen mindent szóban elmondani...

Friss topikok

  • cirip: és milyen szép kis takarója van a legkisebb Bordának :) (2012.01.31. 20:23) Levegőzés
  • szöszmöszke: Köszönjük szépen! Tegnap jöttünk haza, mindketten jól vagyunk. Lassan készülnek majd további Berci... (2012.01.05. 11:38) Berci, 2012.01.01. 11:05
  • WineSongAceHorse: A második képhez tartozó szöveg eredetileg: Bíró sporttárs! Ez legalább másfél méteres les volt, a... (2011.12.12. 20:10) Foci Marciéknál
  • szöszmöszke: Ügyes vagy! Én bár értettem a szavakat, nem tudtam kitalálni segítség nélkül. :) (2011.10.26. 14:12) Bendus és a német
  • tollseprű: Halihó! Szuper helyen laktok! :) Nálatok már karnevál van? :) (2011.02.09. 22:42) Iskolahívogató

Linkblog

GA

Mitmat(ts)chfest

2008.06.14. 17:48 szöszmöszke

Ma volt az óvódában a nyári fesztivál és a projektkinderek bemutatója. Egy hatalmas csempemozaikot csináltak, mindenféle tengeri herkentyűvel, meg hozzá egy médiashow-t. Aztán pedig sokféle szabadprogram közül lehetett választani. Elöször is Bendus készítetett az egyik óvónővel magának egy kalapot.




















Igazi fociszurkolós kalap lett, ez volt aztán a legnépszerűbb az óvódában. Sok sok zászló került rá, Bendus hosszasan válogatta, hogy milyenek legyenek és ime a végeredmény.

























Aztán készítettünk egy kalózos koffert. Igazán jól lehetett így felöltözve mászókázni. Illetve Bendus az Északi Sarkra ment, saját bevallása szerint. Az Északi Sark nostanában nagyon népszerű úticél nála, mondjuk eddig csak akkor ment oda ha összevesztünk, most széles jókedvében látogatta meg a jegesmedvéket.

























Ezután következett a nap főatrakciója, az arcfestés. Bendegúz egy tigrist kért.

























A kalapos tigris aztán mindenki jól megkergetett. Majd született még két tigris, akik elöször egymás közt alakítottak ki egy falkán belüli rangsort, aztán körbe kergették a pillangókat, cicákat és normál óvódásokat az udvaron. Mint tudjuk a tigrisek is pihennek néha, és bár nem hajlandók rajzolni, festeni vagy mozaikot készíteni, de egy sült virsli, süti és fagylat mégiscsak rábírja őket, hogy néhány percig egyhelyben maradjanak.

























Az enni és innivaló az óvóda támogatását szolgálta, mivel a szülők vittek mindent (mi almalét vittünk ipari mennyiségben), de pénz ellenében lehetett csak fogyasztani. Ha bele gondolunk ez még mindig jobb formája a pénz beszedésnek, mintha csak úgy elkérnék és nem is megterhelő. Az idővel nagy szerencsénk volt, egész nap lógott az eső lába, de csak akkor ért a földre, amikor éppen hazaértünk.

1 komment

Címkék: óvóda

A bejegyzés trackback címe:

https://mundzug.blog.hu/api/trackback/id/tr43520318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Besu 2008.06.16. 09:16:11

Hát, ez az Északi Sark dolog nagyon tetszett! :-)
süti beállítások módosítása